Nieuws

 
 
Bedrijfsfilm
Met grote dank aan Serge de Groot met zijn bedrijf ‘LimaBravoFilm’ presenteren we met trots onze nieuwe bedrijfsfilm
 
Combirooster
Tijdens sommige schoolvakanties hanteren we het combirooster. Hier zijn elk jaar toch altijd vragen over en graag leg ik in deze mail uit hoe we te werk gaan. 
Het combirooster draait tijdens de herfst- voorjaar en meivakantie. Er zijn tijdens deze weken geen jeugdlessen. De seniorenlessen zijn er wel en een aantal hiervan zijn samengevoegd. Op onze website is het combirooster terug te vinden. Voor leden in Nieuw Vennep (karate)  wijkt het rooster soms af omdat de vakanties anders vallen. De leraren informeren hierover tijdens de lessen. 
 
Opkomende vakanties en feestdagen
 
Kerstvakantie
De kerstvakantie gaat op zondag 24 december in, vanaf dan sluiten we de sportschool (alle locaties) tot en met zondag 7 januari 2024. 
 

Jeugdsportfonds

Het jeugdsportfonds is een landelijke organisatie die gezinnen met een lager inkomen ondersteunen zodat kinderen naar een sport kunnen. Kinderen kunnen via dit fonds bij ons terecht.

Wilt u meer informatie, kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl

Tegemoetkoming lesgeld vanuit de gemeente en zorgverzekeraars

Wist je dat sommige zorgverzekeraars de sport vergoedt? Neem contact op met je eigen verzekering en informeer hiernaar. 

Bij gemeente Teylingen vind u meer informatie over tegemoetkoming bij een lage inkomen. Zeker de moeite waard! Hier treft u het aanvraagformulier aan van de gemeente. Bij vragen, neem contact op met ons.