Call us
Bel ons: 06 29078367 of 0645008360     
Mail us
Welkom bij Sportschool Kaizen!

Over ons

Portret_-_Sportschool_Kaizen-8  Logo_sportschool_Kaizen

Sportschool Kaizen is in 2012 opgericht door Johan Zagers en was gericht op het geven van judolessen in Sassenheim en Voorhout. Sinds januari 2018 runnen Johan Zagers en Dina Leergaard het bedrijf met veel plezier samen. Naast de hoofdlocatie in Voorhout is Sportschool Kaizen gevestigd in Sassenheim en in Noordwijkerhout. Sinds enkele jaren nemen wij het successvolle Barends sport over van Jan Barends. 

Sportschool Kaizen biedt een uitgebreid programma aan. Naast judo, aikibudo en Do-In Yoga worden ook groepssporten aangeboden en wekelijks druk bezocht, zoals Stepnetics, Circuittraining en Conditietraining.

Voor een impressie, klik op onderstaande link: https://www.youtube.com/watch?v=bnGX95k0vAc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR10TQl2R2GWx4DoJW2OEabtjpSxhivK4TqP1KbBy1frwaD5lh7ngbBNSuY&app=desktop

De winnende vlog wordt op donderdag 25 april om 19 uur bekend gemaakt! https://www.facebook.com/debestevannederland.

Johan: 'Wij willen graag een familie-sportschool zijn, waar iedereen op een gezellige en gemoedelijke manier op eigen niveau aan de conditie kan werken. Bij het kopje koffie in onze zithoek komen wellicht naast het fysieke ook nog de mentale en sociale kant aan bod. En dat alles tegen een heel redelijk lesgeld, zonder lange-termijn-contracten, hoge inschrijfgelden, enz. Voor de gezinnen met meerdere leden hebben wij ook een aantrekkelijke gezinskorting.'

Kaizen betekent: 'continuous improvement' oftewel 'met kleine stappen  -  grote veranderingen'. Een motto dat ons zowel in ons dagelijks leven als in ons werk enorm aanspreekt. 

kaizen

 

 

 

Onze docenten

Portret_-_Sportschool_Kaizen-1 

Johan Zagers is afgestudeerd aan de Sportacademie en heeft zijn Judoleraar B bevoegdheid binnen judo behaald.  Johan is vierde dangraadhouder. In 2012 heeft hij Sportschool Kaizen opgericht die hij nu samen runt met Dina Leergaard. Johan heeft meerdere jaren ervaring als judoleraar en als gymdocent en geeft met veel plezier inspirerende lessen voor zowel jong en oud. 

 

 Portret_-_Sportschool_Kaizen-3

Dina Leergaard heeft een achtergrond als verpleegkundige en docent en coach. Ze is enkele jaren geleden afgestudeerd als Full teacher Do-In Yoga. Samen met Johan Zagers runt ze met veel enthousiasme de Sportschool . Dina verzorgt meerdere lessen op de hoofdlocatie in Voorhout. 

 

Portret_-_Sportschool_Kaizen-4  Logo

Jan Barends is de oprichter van Barendssport in Voorhout, wat zeer succesvol is geweest en nog steeds succesvol is. Barendssport is al jaren een begrip is in onze regio. Sinds enkele jaren is Barendssport en Sportschool Kaizen samen gegaan. Jan is judoleraar B, zesde dangraadhouder in judo, derde dangraadhouder in Jiu-jitsu en eerste dangraadhouder in Aikibudo. Jan geeft vol energie les in onze sportschool en daarnaast verzorgt hij alle buitentrainingen die we aanbieden. 

 Jan: 'Ruim 45 jaar geleden ben ik gestart met judo in Rijnsburg en in Warmond, enkele jaren later ook in Voorhout.Na mijn opleiding in de Japanse sporten ben ik ook aerobic- en stepleraar geworden, met later de toevoeging nordic walking instructeur. Lang geleden deed ik de opleiding voor sport masseur. 

Kortgeleden heb ik de bijscholingen PSD (practical self-defence) en zeker bewegen voor ouderen, waarin we kortlopende cursussen verzorgen.'

 

Portret_-_Sportschool_Kaizen-5

De lessen Aikibudo worden zowel in Vooorhout als in Sassenheim gegeven door Dennis Oomen, die zich al ruim twintig jaar hiermee bezig houdt. Dennis is rijksgediplomeerd leraar Aikido, in het bezit van de derde dan en in het dagelijks leven docent gevaar en geweldbeheersing bij de Nederlandse politie. Daarnaast heeft Dennis ook de eerste dan in het Daito-ryu aikijujutsu. 

 

Portret_-_Sportschool_Kaizen-2

Laurens van Dam traint actief mee met de judo sinds 2007, toen nog onder leiding van Jan Barends. In 2015 haalde hij zijn tweede dangraad in judo. Laurens verzorgt de judolessen in Sassenheim op de Rank. Afgelopen jaren heeft hij meerdere interne opleidingen gevolgd. Laurens is nauw betrokken bij de jeugdcomissie van de sportschool. 

 

Portret_-_Sportschool_Kaizen-6

 Jeroen van Egmond traint actief mee met de judo sinds .... en is eerste dangraadhouder in judo. Jeroen verzorgt de judolessen in Sassenheim op de Overplaats. Afgelopen jaren heeft hij meerdere interne opleidingen gevolgd.