Seizoen 2022-2023

We naderen het einde van de zomervakantie en dat betekent dat we weer de deuren gaan openen. Graag heten we jullie allen welkom!

Vanaf 22 augustus starten alle lessen weer op. Er zijn wat kleine aanpassingen die we al voor de zomerafsluiting hebben aangekondigd, zoals enkele lessen die verschoven zijn en wat nieuwe lessen die we gaan opstarten. We nodigen u allen uit om naar ons rooster en naar onze agenda te kijken. Mocht u vragen hebben hierover, neem contact op.

 

BAPUCO

Zondag 11 september 2022 is de eerste Bapuco wedstrijd van dit seizoen.  Alle kinderen met een witte band en gele slib kunnen meedoen.

Bapuco staat voor de Barends Punten Competitie en is een eigen competitie voor eigen leden. De Bapuco bestaat al sinds 1994 en heeft als doel dat je in je eigen vertrouwde omgeving wedstrijdervaring op kan doen. Bij de Bapuco gaat het om punten verzamelen. Heb je 50 punten bij elkaar wordt een judoband ingekleurd op een embleem die je op je judopak kan dragen. Elke keer dat je meedoet krijg je 10 punten voor je deelname en inzet. De rest van de punten verzamel je door judowedstrijden te doen.


De Bapuco is voor alle judoka’s tussen 6 tot en met 15 jaar, met minstens witte band/gele slip.

Van tevoren inschrijven is niet nodig en na de 1e keer meedoen krijg je het embleem voor op je pak.

Tijden: 10.00 - 12.00 uur 6 t/m 8 jaar, 12.00 - 13.15 uur 9 t/m 15 jaar. Graag 10 min eerder aanwezig zijn ivm wegen.

Waar: Herenstraat 126b in Voorhout.

Wat neem je mee:judopak, judopaspoort als je die hebt, goed humeur en je ouders/grootouders mogen ook mee.

Kosten:5,- euro.

Tot dan! 

 

 

 

Nieuw aanbod: Boksen voor volwassenen 16+ en introductielessen Tai Chi

Vanaf 22 augustus gaan we bokslessen aanbieden aan volwassenen; FitBoksen. Deze lessen worden gegeven door Johan op de hoofdlocatie in Voorhout, op maandag avond 20 - 21 uur. 

Introductielessen Tai Chi

Graag willen we u informeren over een try-out van 12 lessen Tai Chi. De lessen worden gegeven door Frans van Meurs op zaterdag middag 14 - 15.30 uur in de dojo op onze hoofdlocatie in Voorhout. De 12 lessen zijn op een aantal zaterdag middagen ingepland tussen augustus tot en met december, elke bijeenkomst duurt 1 1/2 uur. U neemt deel aan alle 12 lessen en betaalt 120,- voor het totaalpakket. Inschrijven kan door ons een mail te sturen of opgeven via onze inschrijf link.  

Karate vanaf nu ook bij Sportschool Kaizen

Karate voegt zich vanaf nu bij ons aan. Vanaf 8 jaar en ouder de jeugdlessen en vanaf 16+ de volwassenen. Op woensdag wordt er getraind in Nieuw-Vennep, 19.00 - 20.30 uur en op zaterdag in Voorhout, locatie Cluster, 9 - 10 uur.  Graag verwijzen we naar de informatie: www.taiyo.nu. Heb je interesse, neem contact op! 

Aikibudo groeit!

Aikido wordt al jaren aangeboden, in de stijl Aikibudo. Sinds vorig jaar werd het Katori ook gegeven, waarbij er onder andere met een houten zwaard wordt geoefend. Vanaf heden zal ook de stijl Daito Ryu worden gegeven. Voor meer informatie verwijzen we u naar de Aikido. Meedoen kan! 

 

Jeugdsportfonds

Het jeugdsportfonds is een landelijke organisatie die gezinnen met een lager inkomen ondersteunen zodat kinderen naar een sport kunnen. Kinderen kunnen via dit fonds bij ons terecht. 

Wilt u meer informatie, kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl