AANPASSINGEN LESSEN VANAF JANUARI 2023

Karate
Goed nieuws! Vanaf januari zijn we verrijkt met de lessen karate. Heel blij met de overname van Taiyo (https://taiyo.nu/). Graag heten we de karateka's, ouders/verzorgers van harte welkom, ontzettend leuk dat we nu de karate onder onze vlag kunnen voortzetten. Een groot bedankt aan Dave Porcelijn, voor de overname en ook André van Leeuwen en André Dietz voor de voortzetting van het lesgeven. De lessen zullen op de locaties en de tijden die bij u bekend zijn worden gegeven. Er zal vanaf januari een seniorenles starten op maandagavond 19-20 uur, op onze hoofdlocatie aan de Herenstraat 126B. 

Tai Chi
Ook de lessen Tai Chi zullen worden toegevoegd aan ons lesprogramma. Frans van Meurs komt ons team versterken, welkom! Deze lessen zijn als proef gestart afgelopen najaar. Met succes. De lessen zullen op zaterdagmiddag worden gegeven van 16 - 17.30 uur. Aanmelden kan door ons een mail te sturen. Het contributiebedrag is 95,- per kwartaal (31,60 per maand - 7,90 per les.) Een les duurt 1 1/2 uur en is inclusief thee in de pauze. We volgen het reguliere lesrooster van de sportschool. 

Hapkido en Taekwondo
Hapkido wordt al een hele tijd aangeboden door Peter Onderwater, op de zaterdag einde middag/avond. Peter start binnenkort ook op met lessen Taekwondo. Interesse? Stuur ons een mail. 

Step
Een van de vele steplessen komt vanaf 1 januari te vervallen; maandag 19-20 uur. De leden die op dit tijdstip de lessen volgen zijn op de hoogte en kunnen aanhaken op een van de andere lessen. Do-In
Op donderdagochtend worden de twee lessen (8 - 9 uur en 10.30 - 11.30 uur) samengevoegd met een nieuwe lestijd: 9.30 - 10.30 uur. De leden zijn hierover geïnformeerd. 

Contributieverhoging
Zoals eerder aangegeven gaat de contributie iets omhoog. Dit geldt voor een aantal lessen, met als reden om de contributies iets dichter bij elkaar te krijgen. Ook hebben we te maken met hogere kosten zoals huur en energiekosten. 

Bapuco 12 februari

Zondag 12 februari 2023 is de derde Bapuco wedstrijd van dit seizoen. Alle kinderen met een witte band en gele slib kunnen meedoen.

Bapuco staat voor de Barends Punten Competitie en is een eigen competitie voor eigen leden. De Bapuco bestaat al sinds 1994 en heeft als doel dat je in je eigen vertrouwde omgeving wedstrijdervaring op kan doen. Bij de Bapuco gaat het om punten verzamelen. Heb je 50 punten bij elkaar wordt een judoband ingekleurd op een embleem die je op je judopak kan dragen. Elke keer dat je meedoet krijg je 10 punten voor je deelname en inzet. De rest van de punten verzamel je door judowedstrijden te doen.

De Bapuco is voor alle judoka’s tussen 6 tot en met 15 jaar, met minstens witte band/gele slip. Van tevoren inschrijven is niet nodig en na de 1e keer meedoen krijg je het embleem voor op je pak.

Tijden: 10.00 - 12.00 uur 6 t/m 8 jaar, 12.00 - 13.15 uur 9 t/m 15 jaar. Graag 10 min eerder aanwezig zijn ivm wegen.

Waar: Herenstraat 126b in Voorhout. Wat neem je mee:judopak, judopaspoort als je die hebt, goed humeur en je ouders/grootouders mogen ook mee. Kosten:5,- euro. Tot dan!

 

 

Jeugdsportfonds

Het jeugdsportfonds is een landelijke organisatie die gezinnen met een lager inkomen ondersteunen zodat kinderen naar een sport kunnen. Kinderen kunnen via dit fonds bij ons terecht. 

Wilt u meer informatie, kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl

Zorgverzekering

Wist je dat sommige zorgverzekeraars de sport vergoedt? Neem contact op met je eigen verzekering en informeer hiernaar! Heeft u vragen hierover, neem dan even contact op met ons.