Call us
Bel ons: 06 29078367 of 06 45008360     
Mail us
Welkom bij Sportschool Kaizen!

Sportschool Kaizen opent de deuren

Portret_-_Sportschool_Kaizen-8

Beste sporters, ouders/verzorgers,

Blij dat het nu eindelijk zo ver is; vanaf morgen staan onze deuren weer open! Alvast wensen we iedereen van harte welkom. 
Uiteraard hebben we binnen nog steeds te maken met beperkingen en regels, waaraan we ons aan gaan houden.

FVS_3317

Alle informatie voor onze volwassen sporters

Bij de voordeur staat desinfectans voor de handen en vragen omtrent uw gezondheid. Bij ziekte graag thuis blijven. Bij binnen lopen graag een mondkapje dragen, deze mag af op het moment dat u gaat zitten en tijdens het sporten. De kleedkamers zijn niet dicht, u mag hier de jas ophangen en uw schoenen neerzetten. Onze kleedkamers zijn 'droge ruimtes' en kunt u zien als een verlengstuk van de gang. De douches zijn gesloten, wel kunt u gebruik maken van de wc. Bij binnenkomst is het prettig als we rekening houden met de 1 1/2 meter afstand regel, zo ook als u gaat zitten. De stoelen zullen op afstand staan van elkaar. Koffie en thee kan genuttigd worden en de koelkast zullen we vullen, fijn dat het weer mag! 
Onze lessen gaan volgens het normale rooster door. Hierbij zal de opzet van de les iets aangepast worden volgens de nieuwe regels. Uitleg volgt tijdens de les.
Online lessen worden vanaf vandaag gestopt en kunt u niet meer volgen. Uitzondering hierop zijn de online Do-In Yoga lessen, deze worden aan de groep mensen aangeboden die alleen online willen. Heeft u vragen over de online lessen, neem contact op. 


FVS_3689

 

Alle informatie voor onze jeugd en ouders/verzorgers

In Sassenheim en in Noordwijkerhout houdt u zich aan de regels van het gebouw waar de lessen worden aangeboden. Bij Total Move geldt dat ouders niet meegaan naar binnen. 
Op onze hoofdlocatie in Voorhout: Alle jeugd (tot en met 17 jaar) zijn vrijgesteld van de 1 1/2 meter afstand regel. Zij hoeven ook geen mondmaskers op, wel graag de handen desinfecteren. Voor alle ouders; Bij de voordeur staat desinfectans voor de handen en vragen omtrent uw gezondheid. Bij ziekte graag thuis blijven. U mag mee naar binnen maar let hierbij goed op de drukte. We raden u aan om bij de voordeur afscheid te nemen en ook daar uw kind weer op te halen. Vooral bij de oudere jeugd is dit voor iedereen gemakkelijker. Alle volwassenen moeten de  1 1/2 meter afstand van elkaar behouden. Bij binnen lopen graag een mondkapje dragen, deze mag af op het moment dat u gaat zitten. De kleedkamers zijn niet dicht, u mag hier de jas en de tas van uw kind ophangen en zijn/haar schoenen neerzetten. Als het kan; graag uw kind al omgekleed laten komen. Onze kleedkamers zijn 'droge ruimtes' en kunt u zien als een verlengstuk van de gang. De douches zijn gesloten, wel kunt u gebruik maken van de wc. Bij binnenkomst is het prettig als we rekening houden met de 1 1/2 meter afstand regel, zo ook als u gaat zitten. De stoelen zullen op afstand staan van elkaar. Koffie en thee kan genuttigd worden en de koelkast zullen we vullen, fijn dat het weer mag! 
Onze lessen gaan volgens het normale rooster door. In Noordwijkerhout zijn de lestijden voor de judoka's aangepast, dit is voor de leeftijden 6 t/m 14; deze lessen starten 16.15 en om 17.15 uur  

 

Met vriendelijke groet, ook namens ons gehele team,

Johan Zagers en Dina Leergaard

 

Start nieuwe les: StrongFit

Wij gaan een les aanbieden voor volwassen die graag weer sterk en fit willen worden, die graag individueel willen sporten en die een alternatief zoeken op reguliere fitness.  

Tijdens StrongFit gaan we flink aan de slag met gewichten en conditionele oefeningen. Lekker pittig, maar wel op je eigen niveau en onder begeleiding van Johan. Voor dit uurtje heb je alleen sportkleding (geen schoenen), handdoek en een waterfles nodig.

 

Lestijden

maandagavond 21.30 tot 22.30 uur
woensdagochtend 06.30 tot 07.30 uur 
donderdagavond 21.30 tot 22.30 uur

Als u interesse hebt of u wilt er meer van weten, neemt u dan even contact met ons op. Zoals bij alle lessen krijgt u eerst twee keer een gratis proefles.

Johan en Dina