Call us
Bel ons: 06 29078367 of 06 45008360     
Mail us
Welkom bij Sportschool Kaizen!

Donderdag 19 november 2020, versoepeling van de maatregelen

 

Beste sporters, ouders/verzorgers,

De extra maatregelen die landelijk op 3 november in werking werden gesteld worden morgen, donderdag 19 november weer opgeheven. Wij zijn erg blij met dit besluit! Want, dit betekent dat we weer mogen gaan sporten. Uiteraard zijn er volop maatregelen die we allemaal moeten opvolgen.

Hier de regels vertaald naar onze activiteiten:

Alle groepslessen starten weer op vanaf donderdagochtend 19 november. Hierbij geldt een maximaal aantal leden op onze judomat van 13 die 1 1/2 meter afstand van elkaar behouden. Kom gewoon naar je eigen les, wil je van les ruilen, meld dit van tevoren. Let ook op de afstand tot elkaar in alle ruimtes, dus ook als je binnenkomt.
Groepslessen waarbij je normaal gesproken meer met elkaar samen sport gaan door maar met een aanpassing, om zo de 1 1/2 meter afstand te bewaren. Denk bjvoorbeeld aan lessen zoals de conditietraining.

Judo: Johan zal alle judoka's en aikidoka's apart informeren. 

Alle jeugdlessen gaan op de normale wijze door, net als afgelopen periode. Ook de aankomende activiteiten zoals de filmavond en de Bapuco gaan door. Geen publiek. Is uw kind ziek, graag thuis blijven. Graag halen en brengen bij de voordeur.
Kleedkamers en douches zijn gesloten, wel mag je je schoenen en neerzetten en de jas ophangen. Omkleden thuis.
Hygiënevoorschriften gelden zoals ze eerder zijn aangegeven. Bij de voordeur je handen desinfecteren, afstand behouden. 

Johan en Dina