afbeeldingjudokamplogo

Judokamp 2022

Al jarenlang is het judokamp een begrip binnen sportschool Kaizen.
Op het judokamp zit je in een team met andere judoka’s. De oudste van het team is de teamcaptain en zorgt voor de begeleiding van het team. Daaronder is er de team-oudste, het hulpje van de captain. Daaronder heb je de deelnemers. Samen zul je de hele week optrekken. Samen spellen doen in het bos. Met je team strijden op de judomat voor de ‘Barends Bokaal’ tijdens de teamtoernooien. Het volgende moment ben je alweer bezig op het veld met een spelprogramma.

Boven het team staat de teamcoach. Dit is een staflid die het team motiveert en af en toe stiekem een beetje helpt. Er is altijd een felle strijd tussen de coaches wie het beste team heeft.

De hele week is verzorgd, dit houdt in dat je 3x per dag een maaltijd krijgt en over de dag ook tussendoortjes en uiteraard zorgen wij voor genoeg te drinken. Jijzelf hoeft dan alleen wat kleingeld mee te nemen voor de ‘tokyo’. Een klein snoepwinkeltje waar je voor heel weinig iets lekkers kan kopen.

Klik hier voor informatie en inschrijven. U kunt het bestand uitprinten, doet u dat dan dubbelzijdig.

Wilt u een aantal impressies zien, kijkt u dan op onze facebook pagina: Judokamp of op ons Instagram account: Judokamp. U kunt de pagina's herkennen door ons judokamplogo.

De jeugdcommissie