Call us
Bel ons: 06 29078367 of 06 45008360     
Mail us
Welkom bij Sportschool Kaizen!

FVS_4028-bewerkt

Judo

In onze sportschool wordt het Judo bedreven als recreatie-wedstrijdsport. Judoka's leren verschillende basistechnieken aan en daarop toepassingen voor in een wedstrijd. Het examensysteem dat wij hanteren is hier ook op afgestemd. Stoeien is uiteraard het allerleukste en dat doen we dan ook heel veel tijdens onze jeugdlessen. De senioren beoefenen judo als vorm van conditietraining of als technische sport waarin hoge graden, oftewel dan- of “meestergraden”, behaald kunnen worden.

Een grote groep bedrijft het judo als een wedstrijdsport. Deze judoka’s nemen deel aan de wedstrijdgroep, hiervoor worden ze uitgenodigd. De wedstrijdgroep traint vaker om zich goed voor te bereiden op toernooien en kampioenschappen. Judoka’s uit deze groep nemen met succes deel aan grote toernooien. Afgelopen seizoen hebben wij meerdere Zuid-Hollandse kampioenen rondlopen. 

Voor alle wedstrijdjudoka's A en B en de talenten: Jullie worden per mail geinformeerd over actualiteiten. Ook worden alle wedstrijden weergegeven op de sportapp. Mocht hier vragen over zijn, stuur ons een mail. 

Voor een impressie van  de judo, klik op de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=bnGX95k0vAc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR10TQl2R2GWx4DoJW2OEabtjpSxhivK4TqP1KbBy1frwaD5lh7ngbBNSuY&app=desktop

Raadpleeg onze lestijden en de agenda voor actualiteiten.

Hier kunt u zich inschrijven en vind u onze gegevens.