Call us
Bel ons: 06 29078367 of 06 45008360     
Mail us
Welkom bij Sportschool Kaizen!

FVS_3381

Do-In Yoga

Do-In Yoga is een bewegingsvorm waarbij je de energie banen in je lichaam ontspant en activeert. Een les bestaat uit bewegen, strekken, ademoefeningen en ontspanning. Do-In Yoga is geschikt voor iedereen die graag wil bewegen, meer energie wil hebben, haar of zijn lichaamshouding wil verbeteren of wil herstellen van een blessure. 

Dina: 'Do-In Yoga is een Oosterse bewegingsleer, waarbij je lichaamsgerichte energie oefeningen doe. Je bent bezig met oefeningen die bewust de energie in je lichaam herstelt en laat stromen. Sporters ervaren dit ook zo, ze voelen zich energieker en ontspannen, een gevoel van het "gereset’’ worden. Van belang is het bewegen vanuit je onderbuik, dit heet op z’n Japans de Hara. Net als vergelijkbare bewegingsvormen zoals Judo en Aikido, of Tai chi. Do-In Yoga is voor iedereen geschikt. Do-In komt van oorsprong uit Japan en betekent ‘de weg naar binnen’. Het is een manier van bewegen waarbij je jezelf Shiatsu geeft, een vorm van zelfmassage. De combinatie van Do-In en Yoga zorgt voor bewust bewegen, er zit flow in de les. Echt heerlijk! Ik ga vooral spelenderwijs aan de slag waarbij sporters uitgedaagd worden om te bewegen, te strekken en te ontspannen.'

Wil je meedoen? We trainen op dinsdag ochtend, dinsdag avond en op donderdag ochtend in Voorhout. Raadpleeg de trainingstijden en de actuele agenda, soms wijken we van de vaste lestijden af.

Hier kunt u zich inschrijven en vind u onze gegevens.

Online aanbod

Do-In Yoga wordt ook online aangeboden. Wil je graag thuis oefenen? Dat kan! Je krijgt een keer per week een les in een link aangeboden in de mail. Deze les kan je in je eigen tijd volgen. Je betaalt net zo veel als een gewone les. Om mee te kunnen doen hoef je je alleenmaar aan te melden.  

 

Do-In Stap cursus

Vorig jaar is voor het eerst de Do-In Stap cursus gegeven, met veel succes. Deze cursus geeft een verdieping in de achterliggende kennis van Do-In Yoga. Binnenkort gaat de cursus opnieuw worden aangeboden, data volgen. Aanmelden kan; sportschoolkaizen@gmail.com

 

Do-In Yoga Practitioner Opleiding

9 mei 2021 is het zo ver; dan start bij ons de Do-In Yoga Practitioner opleiding bij ons in de sportschool. Trots en blij dat we onze sportschool hiervoor kunnen aanbieden! 

De opleiding geeft je een kort en krachtig traject van 200 uur, verdeeld over 10 opleidingsdagen met tussenpozen om de stof te verwerken en integreren. Hierbij word je persoonlijk begeleid met thuisstudie. De groep blijf klein: minimaal 6 en maximaal 12 personen. Na afronding life-time docentenlicentie!  

Meer weten?Aanmelden kan! 

https://do-in-yoga.nl/online-of-offline-opleiding-volgen/

 

Welkom!

DoIn_beeldmerk_R1CYTLOGOWYA