Call us
Bel ons: 06 29078367 of 0645008360     
Mail us
Welkom bij Sportschool Kaizen!
 

Do-In Yoga

Do-In  is een Japanse bewegingsvorm die lijkt op yoga. Do-In Yoga is een combinatie van deze twee bewegingsvormen en is een ontspannen manier om met je gezondheid bezig te zijn. Een les bestaat uit bewegen, strekken, ademoefeningen en ontspanning. Do-In Yoga is geschikt voor iedereen die graag wil bewegen, meer energie wil hebben, haar of zijn lichaamshouding wil verbeteren of wil herstellen van een blessure. 

Dina: 'Do-In Yoga is een Oosterse bewegingsleer, waarbij je lichaamsgerichte energie oefeningen doe. Je bent bezig met oefeningen die bewust de energie in je lichaam herstelt en laat stromen. Sporters ervaren dit ook zo, ze voelen zich energieker en ontspannen, een gevoel van het gereset’’ worden. Van belang is het bewegen vanuit je onderbuik, dit heet op z’n Japans de Hara. Net als vergelijkbare bewegingsvormen zoals Judo en Aikido, of Tai chi. Do-In Yoga is voor iedereen geschikt. Do-In komt van oorsprong uit Japan en betekent ‘de weg naar binnen’. Het is een manier van bewegen waarbij je jezelf Shiatsu geeft, een vorm van zelfmassage. De combinatie van Do-In en Yoga zorgt voor bewust bewegen, er zit flow in de les. Echt heerlijk! Ik ga vooral spelenderwijs aan de slag waarbij sporters uitgedaagd worden om te bewegen, te strekken en te ontspannen.'

Wil je meedoen? We trainen op dinsdag avond, woensdag ochtend en op vrijdag ochtend in Voorhout. Klik hier voor de laatste nieuwsbrief. 

(Voor een impressie, klik op de volende link: https://www.youtube.com/watch?v=bnGX95k0vAc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR10TQl2R2GWx4DoJW2OEabtjpSxhivK4TqP1KbBy1frwaD5lh7ngbBNSuY&app=desktop )

Welkom!

DoIn_beeldmerk_R1CYTLOGOWYA